Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ad Vanderveen & Kersten de Ligny

29 oktober @ 19:30 22:45

Let op! Vanwege Corona hebben wij twee identieke shows op een avond. Deze optredens vinden plaats van 19:30 – 20:45 en 21:30 – 22:45.

In de jaren tachtig maakte Ad Vanderveen naam als de Nederlandse Neil Young. Tegenwoordig is hij een van de meest gerespecteerde singer-songwriters in de rootsrock- en Americana scene. Hij is een folky én een rocker. Onverwoestbaar en zijn gitaarwerk is onovertroffen, zijn stem goed en de liedjes zijn stuk voor stuk meeslepend.

Ad Vanderveen werd geboren in Hilversum maar zo goed als de helft van zijn familie woont in Canada. Nog voor de naam ‘Americana’ werd gebruikt schreef Ad Vanderveen al nummers in de diverse genres welke later als Americana gebundeld zouden worden. Hij speelde in diverse bands alvorens hij in de negentiger jaren solo ging en als dusdanig al meer dan 30 albums op de markt bracht. Zijn muziek kan je als tijdloos bestempelen.

Hij was het laatst te zien in 2018 in het Witte kerkje nadat zijn album CD ´Denver Nevada (Still Life)’ was verschenen. Intussen heeft Ad alweer drie nieuwe albums afgeleverd, waarbij onlangs zijn nieuwe album “Treasure keepers”. “Treasure Keepers” is het eerste echte soloalbum van singer-songwriter Ad Vanderveen. Alleen uitgevoerd in een studio/theatersfeer zonder publiek, het bevat negen en een half nieuwe, originele nummers en anderhalve cover. Hij zal tijdens zijn optreden worden begeleid door Kersten de Ligny, zang, autoharp en percussie.

29 oktober 2020
Uitverkocht
Uitverkocht
Te betalen: € -

Open Road Sessions

www.openroadsessions.nl

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps