Ga naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ben Reel Band

18 april @ 20:30 22:30

Ben Reel is een geweldige zanger die je met zijn stem zal betoveren, een kruising tussen Marvin Gaye en Bruce Springsteen. Als begenadigd songwriter uit de rijke Ierse traditie, weet hij taal en muziek op meesterlijke wijze te combineren. Maar zijn muziek is niet traditioneel Iers; het is een moderne mix van pakkende popsongs met Americana en Rock invloeden.

Ben heeft al menigmaal succesvolle showcases gegeven in Nashville en New York en heeft samengewerkt met gerenommeerde artiesten zoals David Olney, Sergio Webb, Tommy Womack en Ad van der Veen. Het album “Sweet Victory” van Ben Reel werd door Gerry Anderson van BBC Radio Ulster uitgeroepen tot “het beste album dat ik in jaren heb gehoord.”

Met een reputatie als een van de beste acts in Ierland, en succesvolle optredens in de Benelux, USA en Duitsland, staat de Ben Reel Band garant voor een live-ervaring die je niet mag missen.Laat je meevoeren door de muzikale reis van Ben Reel & Band, waarin folk, soul en reggaevibes samensmelten in een unieke en betoverende sound.

Te betalen: € -

Open Road Sessions

Bekijk de site van Organisator

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps