Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Eric Devries + band

22 september @ 20:30 22:30

Eric Devries is een van Nederlands meest vooraanstaande Americana singer-songwriters. Eric wordt vergeleken met grootmeesters als Guy Clark en Rodney Crowell. Hij heeft intussen drie Cd’s uitgebracht, waarvan de laatste in 2014 is verschenen “Close to Home” die uitstekende recensies heeft ontvangen.

Het is heel goed mogelijk dat je Eric kent van de band Hidden Agenda Deluxe die in 2016 een CD uitbrachten en jaarlijks een kerstconcert hielden bij de Open Road Sessions in het Witte kerkje in Terheijden. Ook maakt hij deel uit van de legendarische Matthews Southern Comfort met Eric als vocalist en songschrijver naast Iain Matthews. Tournees in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland volgen. 

Op dit moment staat hij op het punt weer meer te kiezen voor zijn solocarrière, waarbij hij werkt aan een nieuwe CD die eind 2021 zal uitkomen. Op deze CD wordt hij begeleidt De band met Janos Koolen, Lucas Beukers en Joost van Es is van ongekend hoog niveau. De heren speelden onder meer met Douwe Bob, Fré Spigt, Kaz Lux, Blue grass Boogiemen, JW Roy. 

www.openroadsessions.nl

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps