Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Geannuleerd: Hidden Agenda Deluxe & Shaye Zadravec

16 december 2021 @ 20:30 22:30

Door de onlangs aangekondigde nieuwe Corona maatregelen hebben wij dit concert helaas moeten annuleren. Wij hopen dat in 2022 wij weer kunnen opstarten.

Helaas konden wij het afgelopen jaar onze traditie met Hidden X-Mas Deluxe aangevuld met buitenlandse gast-vocaliste niet voortzetten. Vandaar dat wij blij zijn dat wij op donderdag 16 december 2021 toch weer deze traditie kunnen oppakken en zo de donkere dagen voor Kerstmis verlicht inzetten met een sfeervolle portie Americana in het Witte kerkje In Terheijden.

Ook nu zal Nederlands leukste altcountryband, Hidden Agenda Deluxe samen met de Canadese singer-songwriter Shaye Zadravec en haar gitarist Tim Leacock wordt weer een mooi programma samengesteld met keuzes uit het repertoire van Shaye Zadravec en Hidden Agenda Deluxe, aangevuld met kerst- en winterse Americana en Roots klassiekers.  

Hidden Agenda zal dit jaar bestaan uit BJ Baartmans, gitaar, drummer Sjoerd van Bommel en bassist Gerald van Beuningen. Hidden Agenda Deluxe wordt in recensies vergeleken met veelal Amerikaanse grootheden zoals The Band, The Allman Brothers, Crosby Stills Nash and Young en anderen. Dit jaar zal Eric de Vries ontbreken, aangezien hij zich wil focussen op zijn nieuwe solocarrière en nieuwe CD. Het goede nieuws is dat hij op 27 januari 2022 deze CD ook zal komen spelen bij Open Road Sessions.

Shaye Zadravec is een jonge Canadese muzikante, uit Calgary, maar op haar debuutalbum Now And Then klinkt ze als een grote countryzangeres die haar songs vol gevoel en doorleving vertolkt. Ze omschrijft zichzelf in een interview als volgt: “Ik beschouw mezelf als een vertolker in een Linda Ronstadt – Emmylou Harris-stijl, waarbij het mij om de inhoud van het nummer gaat en dat op een oprechte manier interpreteert”. Haar gitarist Tim Leacock is ook afkomstig uit Calgary en is daar bekend als de “Calgary ‘s Keith Richards” vanwege zijn soulvolle zang en energieke gitaarspel.

Open Road Sessions

Bekijk de site van Organisator

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps