Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Hidden Agenda Deluxe

25 maart 2021 @ 19:30 22:45

Beste bezoekers van Open Road Sessions. Helaas, maar begrijpelijk, moeten we het concert van de Hidden Agenda Deluxe, dat gepland stond op donderdag 28 januari laten vervallen vanwege verlenging van de huidige lockdown. We zijn aan het kijken of wij dit concert kunnen verschuiven naar een latere datum.

De jaarlijkse kerstshow van Hidden Agenda Deluxe kon helaas geen doorgang vinden vanwege de lockdown aangekondigd door de overheid om de verdere verspreiding van het Corona – virus tegen te gaan. Wij hebben vervolgens contact gehad met de band en hebben besloten om het optreden te verplaatsen naar donderdag 28 januari 2021, zodat jullie als liefhebbers van Hidden Agenda Deluxe niks hoeven te missen.

De Nederlandse altcountry band Hidden Agenda Deluxe bestaat uit twee internationaal gelauwerde singer-songwriters BJ Baartmans en Eric de Vries, drummer Sjoerd van Bommel en bassist Gerald van Beuningen. In April 2016 verscheen debuut-cd ‘Pan Alley Fever’. Hidden Agenda Deluxe werd in de recensies direct vergeleken met veelal Amerikaanse grootheden als The Band, The Allman Brothers, Crosby Stills Nash and Young en anderen. Met drie zangers in de gelederen geen vreemde vergelijking. 

Uitverkocht
Uitverkocht
Te betalen: € -

www.openroadsessions.nl

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps