Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Matthews Southern Comfort

23 november @ 20:30 22:30

Stap binnen in het zesde decennium van de loopbaan van popmuzikant Iain Matthews, de legendarische Britse frontman van Matthews Southern Comfort. Hij vestigde naam, doordat hij gedurende 2 jaar zanger was bij de vermaarde folkformatie ‘Fairport Convention’ naast zangeressen Judy Dyble en Sandy Denny. Daarnaast maakte hij veel platen en speelde samen met Ad Vanderveen en in Plainsong en More the a song.

De band kende in 1970 wereldwijd succes met de nummer 1-hit “Woodstock,” geschreven door Joni Mitchell. Nu, na de pandemie, zijn ze terug met het nieuwe album “The Woodstock Album,” waarop ze vijftien iconische songs van het beroemde Woodstock Festival van 1969 interpreteren.

Met een groot Nederlands gehalte bestaat de Southern Comfort band nu uit de meester-gitarist en zanger BJ Baartmans, singer-songwriter Eric Devries en multi-instrumentalist Bart de Win. Dit staat garant voor een optimale herbeleving van de bekende Woodstock-songs.Mis deze unieke gelegenheid niet om de spirit en geest van Woodstock opnieuw te ervaren met Matthews Southern Comfort. 

Te betalen: € -

Open Road Sessions

Bekijk de site van Organisator

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps