Laden Evenementen

« Alle Evenementen

My Darling Clementine

24 februari @ 20:30 22:30

Het echtpaar Michael Weston King en Lou Dalgliesh vormt sinds 2010 samen het in Birmingham opgerichte duo My Darling Clementine. Het Britse duo klinkt zo Amerikaans als maar kan en maakt een combi van country en americana. Altijd met prachtige samenzang, terwijl vrolijke uptempo songs en gevoelige tranentrekkers elkaar afwisselen.

Michael Weston King is een succesvolle singer-songwriter die bekend is geworden met de alt. countryband The Good Sons en daarnaast tien soloalbums op zijn naam heeft staan. Hij werkte samen artiesten als Chris Hillman, Ron Sexsmith, Jackie Leven en Townes van Zandt, die zelfs een lied van hem opnam.

Lou Dalgliesh, is een gevierde Britse zangeres die vier soloalbums uitbracht en o.a. samenwerkte met Elvis Costello, Bryan Ferry en het Brodsky Quartet.

In 2011 verscheen het debuutalbum van My Darling Clementine en in 2012 winnen ze The Americana Music Artist of the Year tijdens de British Country Music Awards. In 2015 kwam een album uit met o.a. gastoptredens van acteur David Morrissey, zanger Graham Parker en het Brodsky Quartet. Afgelopen jaar verscheen de CD “Country Darkness’ een liefdevol en oprecht eerbetoon aan Elvis Costello. Schitterende nummers, die tot duetten zijn getransformeerd. Met een eigen country en soul twist wordt de luisteraar getrakteerd op een dozijn aan romantische momenten en hartverscheurend liefdesverdriet.

Te betalen: € -

Open Road Sessions

Bekijk de site van Organisator

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps