Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Spanjers, Planteijdt, Dijsseldonk

3 juni 2021 @ 19:30 22:45

Vanwege de huidige Corona – maatregelen en het feit dat ze regelmatig worden aangepast zal de voorverkoop pas starten begin mei 2021!

Hoe goed kunnen drie stemmen bij elkaar passen? Roel Spanjers, Eric van Dijsseldonk en Wouter Planteijdt vonden elkaar in hun liefde voor de legendarische muziek van The Band, en gaan samen op soortgelijke wijze vocaal te werk. Drie karakteristieke leadzangers dus, die om elkaar heen lijken te cirkelen en dan weer prachtig samenvallen. Geniet van dit semi-akoestische roots trio! Verwacht van hen mooie rootsmuziek met veel goed gekozen covers (van o.a. The Band) maar nu ook een aantal eigen composities van hun eerste gezamelijke album. Wederom met veel liefde en vakmanschap gebracht op piano en gitaren, accordeon en mandoline.

Bovendien hebben we hier te maken met drie voortreffelijke instrumentalisten en songwriters. Toetsenist Roel Spanjers heeft zijn wortels in blues, r&b en soul. Hij speelt piano en Hammond bij o.a. JW Roy, Fréderique Spigt en Normaal.

Eric van Dijsseldonk was de frontman van Smalltown Romeos (gitaarpop), voordat hij onder eigen naam, en later ook in zijn eigen taal, verder ging met mooie liedjes maken. Hij is tevens de gitarist van o.a. Ricky Koole en Laura Vane & the Vipertones.

Wouter Planteijdt maakt al decennia lang de podia onveilig met zijn eigenzinnige band Sjako! en bracht ook twee fraaie soloalbums uit. Daarnaast is hij veelvuldig actief als gitarist, songwriter en producer, o.a. bij Maarten van Roozendaal, Ma Rain en Bob Fosko.

www.openroadsessions.nl

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps