Meteen naar de inhoud
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Walt Wilkins & Bart de Win

26 oktober @ 20:30 22:30

Walt Wilkins is een Texaanse singer-songwriter met een groot hart, een nog grotere stem en een reputatie die ondanks zijn bescheidenheid tot ver buiten Texas reikt. Met eigen songs die door collega’s als Ricky Skaggs en Kenny Rogers zijn gecoverd en is hij een veelgevraagde muzikant. In Texas heeft hij zijn eigen festival: Waltstock & Barrel. Hij beschouwt Nederland als zijn tweede thuisland, sinds hij hier in 2008 voor het eerst speelde, toen samen met Sam Baker.

Al vele jaren vergezelt Bart de Win, toetsen, accordeon en zang, Walt Wilkins op zijn toer in Nederland. Bart de Win is een veelzijdige artiest die ook onderdeel is van Matthews Southern Comfort en de begeleidingsband van Gerard van Maasakkers De Vaste mannen. Daarnaast vormt hij met zijn partner Arianne de Knegt het duo Tip Jar.

Ontdek de prachtige mix van seventies countryrock, West Coast sound en meerstemmige vocalen. Mis dit niet, . samen met Bart de Win zorgt hij met soul, Tex-Mex en Mississippi Delta blues, voor een ongekende muzikale reis.

Te betalen: € -

Open Road Sessions

Bekijk de site van Organisator

Witte kerkje Terheijden

Hoofdstraat 1
Terheijden, 4844 CA Nederland
+ Google Maps