Ga naar de inhoud

Kaartverkoop altijd weer spannend

Elk jaar probeer je een gevarieerd en interessant programma samen te stellen, waarbij bij iedere boeking wel een verhaal hoort. Uiteindelijk hoop je dat de bezoekers komen en genieten en dat de artiest de aandacht krijgt die hij verdient.

Daarom is de kaartverkoop voor elk concert ook weer spannend. De meeste bezoekers bestellen kaarten via de email naar het mailadres van Puur Wit. Dus elke dag na de aankondiging van een nieuw concert is het weer afwachten of er kaarten zijn verkocht. Aan de ene kant om uit de kosten te komen en een bijdrage te kunnen leveren aan het behoud van het Witte kerkje. En aan de andere kant ,voor mij nog belangrijker, dat je gelooft in de muziek van de artiesten die je hebt uitgenodigd en wil dat iedereen deze muziek leert kennen.

Ook deze keer is de kaartverkoop weer spannend, aangezien David Luning absoluut een veelzijdige artiest is die hoopt door te breken in Nederland. Echter het concert is op een woensdag in plaats van  op de gebruikelijke donderdag en ook nog eens twee dagen voor Carnaval. Afwachten dus weer. Mocht je nog geen kaarten hebben dan kun je ze bestellen via een mail aan puurwit@gmail.com