Ga naar de inhoud

UITVERKOCHT ! Mannen van Naam & Sylvia Houtzager

Op donderdag 23 maart 2017 treden Mannen van Naam met Sylvia Houtzager op in het Witte kerkje in Terheijden. In korte tijd hebben de Mannen van Naam furore gemaakt in de Nederlandse theaterwereld. Met hun aanstekelijke folk sound, prachtige kleinkunstliedjes en autobiografische verhalen, hebben ze al heel wat zalen opgezweept, mensen ontroerd en aan het lachen gekregen. Dit seizoen spelen zij samen met de violiste Sylvia Houtzager.

Mannen van Naam (& Sylvia Houtzager)

Dirk W. de Jong
Dirk W. de Jong

In een ver verleden stonden de Mannen van Naam; Ton Smulders, Ad Grooten en Wilbert van Duinhoven aan de basis van de bekende pretband Pater Moeskroen. In Waargebeurd vertellen ze hilarische, onwaarschijnlijk waargebeurde verhalen uit deze periode, maar ook gaan ze terug naar hun geboortegrond en hun studententijd. Autobiografische verhalen over vriendschap en liefde, ouder worden en kinderen krijgen, die de gevoelige snaar van eenieder zal raken… figuurlijk maar ook letterlijk want de Mannen spelen dit seizoen met de beroemde violiste Sylvia Houtzager.

Tot maart 2017 is Sylvia nog op pad met haar band, drievoudig Edison-winnaars Flairck. Daarna zal haar virtuoze vioolspel de muziek van Mannen van Naam naar nog grotere hoogte tillen. De Keltische reels en jigs zullen nog krachtiger klinken en de ontroerende liedjes nog gevoeliger. De bijzondere samenwerking met Sylvia Houtzager betekent voor hen een nieuwe avontuurlijke uitdaging, waarbij de try-out hebben van deze voorstelling.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *