Ga naar de inhoud

Puur Wit & Doug MacLeod

In de Puur Wit concertenreeks zal Doug MacLeod op donderdag 24 september 2015 optreden in het Witte kerkje in Terheijden. Doug MacLeod is een muzikale verhalenverteller, die al bijna dertig jaar staat voor ijzersterke, akoestische bluesmuziek

Doug MacLeod

Doug MacLeod

Doug MacLeod is een singer-songwriter en een op-en-top entertainer – maar dan wel in de blues traditie. Bij zijn live optredens kluistert hij het publiek niet alleen aan de stoel met zijn weergaloze blues, maar ook met zijn prachtige verhalen. Hij is een reizende artiest die schrijft en originele liedjes zingt die zijn gebaseerd op zijn eigen leven en ervaringen Hij weet het publiek een fantastische avond te bezorgen. Aan alles is te merken dat Doug MacLeod met de groten der aarde uit de blues scène heeft gespeeld. Als bluesgitaristen als Albert King, Eva Cassidy, Joe Louis Walker en Albert Collins zijn werken hebben geadopteerd dan zit het wel goed met de kwaliteit !

Deze charmante zestiger heeft meer dan twintig albums op zijn naam staan en is winnaar van de 2014 Blues Music Awards voor akoestische artiest van het jaar en het beste akoestische Album Of The Year (“There’s a time”). Hij is een singer-songwriter in de Amerikaanse traditie. Los echter van alle prijzen is Doug een sympathieke artiest, die met zijn kist vol verhalen, een betoverende stem en begaafd gitaarspel het publiek een gedenkwaardige avond bezorgt.

Video: Doug MacLeod

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *