The Ever After Songwriter’s Circle

  • door

WITTE KERKJE & PUUR WIT presenteren: EVER AFTER’S SONGWRITER CIRCLE

Op zondag 2 april 2017 houdt het Witte kerkje de jaarlijkse “Vriendenmiddag”. Dit jaar wordt deze middag mede georganiseerd door Puur Wit, waarvoor naast de “Vrienden van het Witte kerkje” iedereen van harte welkom is. Deze middag staat in het teken van de EVER AFTER’S SONGWRITER CIRCLE, waarbij u kunt kennismaken met drie singer-songwriters te weten: T.B. Florusse, Martha Jane Settler en Michel Ebben.

De optredens staan in het teken van “The Ever After project”. De drijvende kracht achter dit project is de in Terheijden geboren singer-songwriter Michel Ebben. Hij heeft samen met 18 collega-muzikanten een album “Tree of Life” gemaakt. Een album samen met daarop 18 songs voor vrolijke, maar ook voor verdrietige momenten in het leven. Momenten om bij stil te staan en het leven te vieren of te herdenken.

Het idee van muziek voor een goed doel is ontstaan door een nichtje die ziek werd en waar hij een liedje voor had gemaakt, Helaas overleed zij en heeft Michel de opbrengsten van dat liedje gegeven aan een organisatie die deze ziektes probeert te bestrijden. De opbrengsten van dit album gaan naar de Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV).

Het concert zal beginnen om 15.00 en een kaartje kost € 10. Kaartjes kunnen worden gekocht aan de deur op de dag van het concert, echter reserveren kan ook via een mailtje naar puurwit@gmail.com

Kortom een middag om te genieten van muziek puur en oprecht, waarbij tevens een bijdrage wordt geleverd aan een mooi project.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *