Ga naar de inhoud

Een nieuw jaar. Wij houden de moed erin !

Wij staan op de drempel van een nieuw jaar 2022. Het jaar 2021 was voor muziekliefhebbers, artiesten en als organisator niet een van de beste jaren. Er zijn meer concerten geannuleerd of doorgeschoven dan er werkelijk hebben plaatsgevonden. Dit was voor zowel de bezoekers, artiesten en als organisatie erg vervelend. Toch hebben wij, binnen de mogelijkheden, geprobeerd concerten te organiseren.

Ook in 2022 gaan wij weer ons best doen. In principe hebben wij al een heel programma staan tot en met juni 2022. Elke maand staat er een concert gepland, maar blijven afhankelijk van het virus en de maatregelen. Wij hopen dat in 2022 de wereld weer een beetje open mag, zodat wij jullie allemaal weer kunnen begroeten bij onze concerten om te genieten van de muziek.

Om de moed erin te houden hebben wij zelfs al een extra concert geboekt te weten op zaterdag 5 februari 2022 heten wij de Canadese band Hallo Darlins welkom die in 2021 een prachtige CD ” Go by feel” hebben uitgebracht. Nu al in in dit optreden.