Ga naar de inhoud

Een nieuw seizoen Puur Wit

Het seizoen 2019 – 2020 van de Puur Wit concerten in het Witte kerkje in Terheijden kwamen in maart 2020 door het Corona virus abrupt tot een einde. Op dat moment was ik al druk bezig met het boeken van artiesten voor het nieuwe seizoen en stond  het programma 2020 – 2021 al aardig in de steigers. Echter door de impact van het virus was het moeilijk te voorspellen hoe en wanneer wij weer konden opstarten, vandaar dat het even rustig is geweest rondom Puur Wit.

Intussen is er een routekaart die enige duidelijkheid en vooral hoop geeft op het houden van concerten, mits de cijfers omtrent het virus zich goed blijven ontwikkelen. De routekaart biedt de mogelijkheid om vanaf 1 juli 2020 weer concerten te gaan organiseren voor 100 personen, waarbij 1,5 meter afstand gewaarborgd dient te worden. Op basis daarvan zijn wij samen met het Witte kerkje aan de gang gegaan om de mogelijkheden te bekijken om weer concerten te organiseren vanaf eind augustus in het Witte kerkje.

Op basis van de 1,5 meter afstand heeft het Witte kerkje een  zaalindeling gemaakt, waarbij wij 40 bezoekers zouden kunnen ontvangen bij de concerten. Echter dan moet er ook nog gekeken worden naar looppaden, contactloos betalen, vooraf kaarten bestellen en betalen en goedkeuring krijgen vanuit de gemeente. Ook zal opnieuw gekeken moeten worden naar de programmering. Kunnen en willen de reeds geboekte artiesten wel komen, vanwege reisbeperkingen en inkomsten door lagere recettes. Dit betekent ook dat wij wij mogelijk ook op zoek moeten naar andere artiesten voor de eerstvolgende concerten met lagere bezoekersaantallen.

Momenteel ben ik samen met de vrijwilligers van het Witte kerkje druk bezig dit alles in kaart te brengen. Wij hopen dat wij in staat zullen zijn om jullie vanaf eind augustus weer een mooi programma te kunnen bieden. Wij houden jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *