Ga naar de inhoud

Geen concert in november

Wij hebben helaas moeten besluiten om het concert van Philip Kroonenberg dat op donderdag 26 november 2020 zou plaatsvinden te annuleren. De aanleiding voor het annuleren van het concert in november is ingegeven door de strengere maatregelen die afgelopen dinsdag weer zijn aangekondigd door het kabinet, waarvan het niet zeker is dat deze voor het concert zijn beëindigd.

Momenteel was het al een financiële uitdaging om een concert te organiseren, waarbij slechts 2 x 30 bezoekers waren toegestaan. De maatregel dat geen drank meer mocht worden verkocht hielp daar natuurlijk ook niet bij. Daarnaast zien wij dat bezoekers toch huiveriger zijn om concerten te boeken in een periode dat de maatregelen strenger worden en zagen wij bij het laatste concert ook afmeldingen op het laatste moment.

Al bij al voor ons redenen voldoende om het optreden te annuleren, aangezien wij in deze tijd geen risico’s willen lopen op het gebied van de gezondheid van de bezoekers en de financiën. Natuurlijk houden wij de spirit erin en hopen dat het concert in december weer doorgang kan vinden, vandaar dat kaarten voor dit optreden online in de voorverkoop te krijgen zijn.