Ga naar de inhoud

Het nieuwe seizoen gaat van start

Niet alleen de naam van de concerten in het Witte kerkje is gewijzigd dit seizoen, maar ook de opzet en programmering is anders. Het zal niemand ontgaan zijn dat wij door Corona in onzekere tijden leven, hetgeen voor Open Road Sessions niet anders is. Intussen hebben wij op januari 2020 het gehele seizoen weer ingevuld met mooie artiesten en bands. Wij starten het seizoen met een optreden van Awash op donderdag 24 september 2020.

Optredens

Natuurlijk staat naast het bieden van mooie concerten uw veiligheid voorop. Dit betekent dat het Witte kerkje hard heeft gewerkt aan een protocol dat in lijn is met de RIVM – richtlijnen. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er minder bezoekers kunnen worden toegelaten tijdens de concerten. Om toch ervoor te zorgen dat toch nog zoveel mogelijk bezoekers de concerten kunnen bezoeken en om het nog enigszins rendabel te houden zullen er twee identieke optredens per avond worden gehouden. Deze optredens vinden plaats om 19.30 – 20.45 en van 21.30 – 22.45.

Kaarten bestellen

Wij kunnen maximaal 40 bezoekers per concert toelaten, vandaar dat de tickets voortaan online via de website www.openroadsessions.nl moeten worden besteld en betaald. De prijs is 15 euro voor een ticket. Bij het bestellen van de tickets kunt u kiezen uit de show van 19.30 of 21,.30, let er dus bij het bestellen op dat u de tickets voor de juiste tijd besteld. Als u twee tickets of meer koopt gaan wij ervan uit dat u een gezin vormt en naast elkaar mag zitten (dus niet op 1,5 meter van elkaar). Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u dit bij de opmerkingen aangeven bij uw bestelling.

Je kunt online kaarten kopen voor alle concerten tot en met december 2020. Voor de concerten vanaf 2021 zal de voorverkoop later starten, aangezien wij de ontwikkelingen omtrent het Corona virus verder willen afwachten. 

De concertavond

Om ervoor te zorgen dat u ongestoord en veilig van de concerten kunt genieten hebben wij een aantal zaken anders georganiseerd. Bij aankomst bij het Witte kerkje in Terheijden loopt u links het hekje door dat u leidt over een pad langs de kerk naar de aanbouw. Bij binnenkomst checken wij uw ticket en kunt u uw handen desinfecteren. Vervolgens kunt u in de aanbouw koffie en een drankje kopen die voortaan contactloos middels pinnen kunnen worden afgerekend. Hier kunt u wachten tot de zaal wordt geopend en kunt u een drankje meenemen naar de zaal, aangezien wij geen pauze hebben tijdens het concert. De zaal is ruim opgezet en heeft looppaden van 2 meter. Kortom alles voor een ongestoorde avond.