Ga naar de inhoud

Het nieuwe seizoen van Open Road Sessions

Niet alleen de naam van de concerten in het Witte kerkje is gewijzigd dit seizoen, maar ook de opzet en programmering is anders. Het zal niemand ontgaan zijn dat wij door Corona in onzekere tijden leven, hetgeen voor Open Road Sessions niet anders was. Dit betekent dat nog niet het gehele seizoen is ingevuld, zodat wij flexibel kunnen aanpassen aan de omstandigheden. Wel streven wij zoveel mogelijk om de concerten op de laatste donderdag van de maand te blijven organiseren. 

Natuurlijk staat naast het bieden van mooie concerten uw veiligheid voorop. Dit betekent dat het Witte kerkje hard heeft gewerkt aan een protocol dat in lijn is met de RIVM – richtlijnen. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er minder bezoekers kunnen worden toegelaten tijdens de concerten. Om toch ervoor te zorgen dat toch nog zoveel mogelijk bezoekers de concerten kunnen bezoeken en om het nog enigszins rendabel te houden zullen er twee identieke optredens per avond worden gehouden.

Deze optredens vinden plaats om 19.30 – 20.45 en van 21.30 – 22.45. Aangezien wij een maximaal 40 bezoekers per concert kunnen toelaten dienen de tickets voortaan online via de website www.openroadsessions.nl te worden besteld en betaald. De prijs is 15 euro voor een ticket.  Let er bij het bestellen op dat u de tickets voor de juiste tijd besteld. Als u twee tickets of meer koopt gaan wij ervan uit dat u een gezin vormt en naast elkaar mag zitten (dus niet op 1,5 meter van elkaar). Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u dit bij de opmerkingen aangeven bij uw bestelling.

Je kunt kaarten kopen voor alle concerten tot en met december 2020. Voor de concerten vanaf 2021 zal de voorverkoop later starten, aangezien wij de ontwikkelingen omtrent het Corona virus verder willen afwachten. Tot slot hebben wij ook ervoor gezorgd dat u voortaan uw koffie en drankjes contactloos kunt betalen.