Ga naar de inhoud

Geannuleerd : DIXIE ROSE

Vanwege ziekte van Anniek Raedschelders hebben wij helaas het concert moeten annuleren. Wij gaan samen met Dixie Rose op zoek naar een nieuwe datum in de eerste helft van 2022

Dixie Rose is een Belgische, band opgericht door het songwriter duo Dag Luyten en Anniek Raedschelders. Dixie Rose dat is – of beter dat zijn – verhalende nummers, gebroken harten, inspirerende ontmoetingen, vreugde en tegenslagen, … ‘Songs’ geschoeid op een Americana-leest. Dan eens country, dan eens bluesy, maar altijd ‘persoonlijk’. Oprechte teksten begeleid door prachtige muzikale arrangementen en samenzang, die je meevoeren naar de verhalen die ze vertellen.

Dixie Rose is een project gevormd rond het Limburgse (B) songwriterskoppel Dag Luyten en Anniek Raedschelders. Na bijna 10 jaar opluisteren van uiteenlopende feestjes en evenementen met akoestische covers geven ze zich nu volledig bloot met eigen werk! Om deze oprechte zielenroerselen tot hun recht te laten komen, omringt het duo zich met muzikanten die de nummers kleuren met knappe arrangementen en meerstemmige zangpartijen. Dixie Rose serveert nummers uit hun debuut EP Life in a Small Town en laat kennis maken met nieuw, onuitgebracht werk.

Dixie Rose is een Americana band uit het kleine dorpje Opitter, in Belgisch Limburg. De band draait om het duo Dag Luyten (gitaar) en Anniek Raedschelders (zang), aangevuld door Kevin Bloemen (gitaar), Rico Hagemeijer (bas) en Nico Kamps (drums).