Ga naar de inhoud

Live 27 oktober 2022! The Hello Darlins

Op donderdag 27 oktober 2022 ontvangen wij de Canadese band The Hello Darlins in het Witte kerkje in Terheijden. Deze band stond al enige tijd op ons verlanglijstje en zijn erg blij dat het is gelukt om ze naar Open Road Sessions te halen. The Hello Darlins is een Canadese americana band en niet zomaar eentje. De bandleden behoren tot de meest gevraagde sessiemuzikanten in hun thuisland en hebben onder andere gespeeld met BB King, Shania Twain, Richard Marx en vele anderen. 

Zangeres Candace Lacina en toetsenist Mike Little kwamen elkaar in de wandelgangen van de studio tegen en besloten te gaan samenwerken en sessies op te zetten. Begonnen in 2016, eerst als duo, brengt The Hello Darlins in juni 2021 debuutalbum ‘Go By Feel’ uit. Een prachtige, relaxte Americana plaat in samenwerking met Matt Andersen. Opvallend is de zachte en mooie stem van zangeres Candace Lacina. Het album bestaat uit een combinatie van folk, country, soul en blues. The Hello Darlins weten daarin een eigen genre te creëren. 

Dat is goed gelukt, en nu komen The Hello Darlins voor het eerst naar Nederland. The Hello Darlins komen met 5 bandleden te weten: Candace Lacina – zangeres, Mike Little – toetsenist, Kyle Mosiuk – gitaar, Brett Ashton – bass en Adam Dowling – drums.