Ga naar de inhoud

Live! Hidden Xmas Deluxe & Susan Cattaneo

Op donderdag 21 december 2023 brengen we jou een onvergetelijke avond vol Americana en kerstsfeer bij Open Road Sessions in het Witte kerkje van Terheijden. Hidden Agenda DeLuxe, Nederlands leukste altcountryband, neemt je mee op een reis door hun roots en brengt samen met de Amerikaanse singer-songwriter Susan Cattaneo een warm en sfeervol programma vol prachtige liedjes.

Hidden Agenda DeLuxe, bestaande uit BJ Baartmans, Sjoerd van Bommel en Gerald van Beuningen, wordt in recensies vergeleken met grootheden als The Band en The Allman Brothers. De band heeft al vele harten veroverd met hun passie en energie.

Susan Catteneo, afkomstig uit Medford, uit de staat Massachusetts, heeft een indrukwekkende carrière als singer-songwriter opgebouwd. Zij is een van de meest gerespecteerde singer-songwriters van Boston. Als krachtige zangeres en verfijnde schrijfster combineert ze levendige verhalen met de draai van een moderne songwriter. Met respect voor de traditie, maar er niet aan gebonden, combineert ze rock, folk en blues met een gezonde dosis country. Noem het New England Americana met een vleugje. Haar meest recente album “All is Quiet,” uitgebracht in 2022, bevat negen persoonlijke liedjes, doordrenkt van passie en energie, die ze schreef om de frustraties van de Corona-tijd achter zich te laten. 

Mis deze unieke gelegenheid niet om te genieten van de meesterlijke muzikale harmonieën van Hidden Agenda DeLuxe & Susan Cattaneo op 21 december 2023. Kom en verwelkom de donkere dagen voor Kerstmis met een hartverwarmende avond in het Witte kerkje van Terheijden.