Ga naar de inhoud

Live! Martha Fields Band

Op donderdag 29 februari 2024 komt Martha Fields, ook bekend als Texas Martha, met haar band optreden in het Witte kerkje Terheijden. Martha Fields heeft intussen vele harten in Nederland veroverd, en terecht! Haar muzikale roots in country, bluegrass en Americana zijn verrijkt met de magie van haar Franse muzikale partners. Tijdens haar live-optredens geniet je van een veelzijdig muzikaal feestje, waarbij ze niet alleen haar eigen prachtige nummers ten gehore brengt, maar ook bekende en onbekende liedjes een unieke “Texas Martha behandeling” geeft.

Martha Fields, ook bekend als Texas Martha, neemt je mee op een bijzondere reis door haar roots in het Appalachengebied van Kentucky en West-Virginia. Haar krachtige songs, geïnspireerd door familieverhalen van ouders en grootouders, vertellen een eerlijk en ontroerend verhaal uit “The real life” van Martha’s jeugd. Ze pendelt tussen Texas en Frankrijk en brengt deze keer een getalenteerde begeleidingsband mee, bestaande uit Franse topmuzikanten Manu (dobro, banjo, mandoline), Urbain Lambert (gitaar) en Serge Samyn (contrabas).

Haar albums “Southern White Lies” en “Headed South” stonden hoog in de Euro-Americana Charts en maakte haar bekend als een prijswinnende singer-songwriter. Met energie, vitaliteit en een vleugje zelfspot betovert Martha het publiek tijdens haar podiumoptredens. Dit wordt een avond om niet te missen! Martha Fields, de ras-Texaanse met roots in de Appalachen, staat garant voor een muzikale belevenis die je hart zal raken.