Ga naar de inhoud

Live ! Matthews Southern Comfort

Op donderdag 23 november 2023 brengt Open Road Sessions een avond vol muzikale nostalgie, waarbij u de spirit en sfeer van Woodstock opnieuw kunt ervaren. Herbeleef de tijdloze klanken die door Matthews Southern Comfort op hun geheel eigen wijze zijn geïnterpreteerd en past in hun eigen jazzy, blues en folkrock repertoire. Matthews Southern Comfort bekend van hun wereldwijde nummer 1-hit “Woodstock,” geschreven door Joni Mitchell. Een eerbetoon aan het historische festival in 1969 dat de wereld in zijn greep hield. 

Matthews Southern Comfort, een band opgebouwd rondom de Britse muziek legende Iain Matthews, 4 jaar lang bandleider van de bekende Fairport Convention waarna hij zijn eigen band Southern Comfort oprichtte. Daarnaast bekend van talloze solo – platen en Plainsong. De band heeft een groot Nederlands gehalte en bestaat nu uit de meester-gitarist en zanger BJ Baartmans, singer-songwriter Eric DeVries en multi-instrumentalist Bart de Win. Dit staat garant voor een optimale herbeleving van de bekende Woodstock-songs.

Matthews Southern Comfort staat garant voor een magische avond vol Peace, Love & Understanding. Koop nu je tickets en zorg dat je erbij bent in het Witte kerkje in Terheijden. Een avond om te genieten van tijdloze muziek en nieuwe interpretaties. Beleef het Woodstock gevoel opnieuw met Matthews Southern Comfort!