Ga naar de inhoud

Live! Walt Wilkins & Bart de Win

Op donderdag 26 oktober 2023 mogen wij weer Walt Wilkins begroeten in het Witte kerkje in Terheijden. Walt Wilkins heeft al meerdere keren opgetreden bij Open Road Sessions en is een graag geziene gast. Deze keer komt hij samen met Bart de Win die hem vaak vergezeld. Ontdek de prachtige mix van seventies countryrock, West Coast sound en meerstemmige vocalen. Mis dit niet, samen met Bart de Win zorgt hij met soul, Tex-Mex en Mississippi Delta blues, voor een ongekende muzikale reis.

Walt Wilkins is een Texaanse singer-songwriter met een groot hart, een nog grotere stem en een reputatie die ondanks zijn bescheidenheid tot ver buiten Texas reikt. Met eigen songs die door collega’s als Ricky Skaggs en Kenny Rogers zijn gecoverd en is hij een veelgevraagde muzikant. In Texas heeft hij zijn eigen festival: Waltstock & Barrel. Hij beschouwt Nederland als zijn tweede thuisland, sinds hij hier in 2008 voor het eerst speelde, toen samen met Sam Baker.

Al vele jaren vergezelt Bart de Win, toetsen, accordeon en zang, Walt Wilkins op zijn toer in Nederland. Bart de Win is een veelzijdige artiest die ook onderdeel is van Matthews Southern Comfort en de begeleidingsband van Gerard van Maasakkers De Vaste mannen. Daarnaast vormt hij met zijn partner Arianne de Knegt het duo Tip Jar.