Ga naar de inhoud

Nieuwe datum Hidden Agenda Deluxe

Ook het jaar 2021 wordt vanwege het Corona – virus vooralsnog een uitdaging. Zoals jullie intussen al hebben vernomen is de lockdown verlengd tot 9 februari en krijgen wij mogelijk zelfs een avondklok. Dit betekent dat het optreden van Hidden Agenda Deluxe dat was verschoven naar donderdag 28 januari wederom  geen doorgang kan vinden vanwege de maatregelen om de verdere verspreiding van het Corona – virus tegen te gaan. 

Vandaar dat wij wederom contact hebben gehad met de band en hebben besloten om het optreden te verplaatsen naar donderdag 25 maart 2021, zodat jullie als liefhebbers van Hidden Agenda Deluxe niks hoeven te missen. Op deze dag stond eigenlijk Carter Sampson (USA), maar deze tour is vanwege het Corona- virus geannuleerd.

Wij hopen natuurlijk dat je wel in de gelegenheid bent om te komen en zien je dan ook graag op donderdag 25 maart 2021. De kans is natuurlijk aanwezig dat wij dan de Britse variant van Corona op bezoek hebben, maar dat wachten wij maar af. Vooralsnog houden wij de moed erin en hopen jullie toch weer te verblijden met concerten. Stay safe!