Ga naar de inhoud

Ontdek het nieuwe seizoen van Open Road Sessions 

Het is zover! Het programma voor het nieuwe seizoen 2023-2024 van Open Road Sessions! Bereid je voor om weer meegenomen te worden in een wereld van nieuwe muzikale ervaringen, onvergetelijke optredens en ongekende verrassingen.

Open Road Sessions in het Witte kerkje in Terheijden
Het pittoreske kerkje en zijn intieme sfeer, biedt het perfecte decor voor avonden voor mooie akoestische concerten. Open Road Sessions organiseert concerten met singer-songwriters uit alle windstreken, waarbij elke voorstelling je meeneemt op een reis door diverse genres en muziekstijlen. Van intieme singer-songwriters optredens tot bruisende bands, dit seizoen heeft voor elk wat wils.

Luisterpodium
Wat Open Road Sessions echt uniek maakt, is de intieme sfeer waarin artiesten en publiek met elkaar in contact komen. Elk optreden is een kans om de verhalen achter de muziek te ontdekken, de passie van de artiesten te voelen en een connectie met de muziek te ervaren. Geen grote afstanden of opsmuk, alleen jij, de artiesten en de muziek in zijn puurste vorm.

Tickets binnen handbereik
Of je nu een muziekkenner bent of gewoon op zoek bent naar een mooie avond uit wilt, de tickets voor het seizoen 2023-2024 van Open Road Sessions zijn binnen handbereik. Je kunt ze eenvoudig online bestellen via de website voor alle concerten. Je hoeft dus geen concert te missen.

Wacht niet langer – boek je tickets nu en maak je klaar voor een seizoen vol opwinding, emotie en muzikale ontdekkingen!