Ga naar de inhoud

Open Road Sessions in 2021

Allereerst de beste wensen en een gezond en voorspoedig 2021 toegewenst. Ook in 2021 zullen wij doorgaan, binnen de gestelde RIVM – richtlijnen, met het organiseren van maandelijkse concerten in het Witte kerkje. Het eerste, reeds uitverkochte, optreden is gepland op donderdag 28 januari 2021van Hidden Agenda Deluxe.

Concerten
Vanwege alle Corona perikelen hebben wij onze concertagenda voor de eerste helft 2021 weer aangepast, waarbij wij erin geslaagd zijn om toch weer een mooi acts vast te leggen. Wij hopen natuurlijk dat al deze optredens door kunnen gaan en hopelijk op termijn ook weer voor meer bezoekers. Hierbij het programma voor de actuele status verwijs ik jullie naar de website www.openroadsessions.nl

  • Donderdag 28-01-2021    Hidden Agenda Deluxe
  • Donderdag 25-02-2021    Dixie Rose
  • Donderdag 25-03-2021    Carter Sampson
  • Vrijdag   30-04-2021       Malford Milligan
  • Donderdag 03-06-2021    Spanjers, Planteijdt en Dijsseldonk

Ticketverkoop
Je kunt online kaarten kopen voor de concerten. De voorverkoop van de concerten start in de maand dat het concert zal plaatsvinden, aangezien wij de ontwikkelingen omtrent de RIVM – richtlijnen willen afwachten. Deze hebben namelijk grote impact op de mogelijkheden en aantal bezoekers.

Witte kerkje
De afgelopen maanden is er hard gewerkt in het Witte kerkje in Terheijden aan verbeteringen qua faciliteiten en het interieur in het oude gedeelte van het kerkgebouw. Dit betekent dat er nu professionele podiumverlichting is gekomen, de oude rieten kerkstoelen zijn vervangen en is er streamingsapparatuur gekomen. Ook is er gewerkt aan het verbeteren van de luchtverversing, verwarming en ventilatie in de kerkzaal en een nieuwe garderobe en bar. De mooiste verandering is wel dat het balkon, dat 60 jaar geleden om onduidelijke reden deels was gesloopt, weer in oude staat is teruggebracht.

Jaarlijst
Elk jaar aan het einde van het jaar worden er jaarlijstjes opgesteld door radiozenders, muziekbladen, kranten e.d. Ook is er de jaarlijkse traditie van de Top 2000 die veel belangstelling trekt. Sinds vorig jaar ben ik ook maar eens gestart met de opmaken van een jaarlijst van mijn favoriete platen van het afgelopen jaar. Het is volstrekt gebaseerd op mijn interesse en voorkeuren, waarbij het dus geen kennerslijst is maar een lijst van mij als een muziekliefhebber. Ik hoop dat deze lijst je mogelijk aanzet tot het beluisteren van enkele van deze platen of misschien zelfs tot het kopen van een van deze platen.

Kortom ook in 2020 kwamen weer prachtige nieuwe platen uit die ik jullie niet wil onthouden. De lijst is te vinden op de website: https://openroadsessions.nl/blog/jaarlijstjes/