Ga naar de inhoud

Open Road Sessions presenteert AD Vanderveen

Op donderdag 29 oktober komt Ad Vanderveen samen met Kersten de Ligny naar het Witte kerkje in Terheijden. In de jaren tachtig maakte Ad Vanderveen naam als de Nederlandse Neil Young. Tegenwoordig is hij een van de meest gerespecteerde singer-songwriters in de rootsrock- en Americana scene. Hij is een folky én een rocker. Onverwoestbaar en zijn gitaarwerk is onovertroffen, zijn stem goed en de liedjes zijn stuk voor stuk meeslepend.

Ad Vanderveen werd geboren in Hilversum maar zo goed als de helft van zijn familie woont in Canada. Nog voor de naam ‘Americana’ werd gebruikt schreef Ad Vanderveen al nummers in de diverse genres welke later als Americana gebundeld zouden worden. Hij speelde in diverse bands alvorens hij in de negentiger jaren solo ging en als dusdanig al meer dan 30 albums op de markt bracht. Zijn muziek kan je als tijdloos bestempelen.

Hij was het laatst te zien in 2018 in het Witte kerkje nadat zijn album CD ´Denver Nevada (Still Life)’ was verschenen. Intussen heeft Ad alweer drie nieuwe albums afgeleverd, waarbij onlangs zijn nieuwe album “Treasure keepers”. “Treasure Keepers” is het eerste echte soloalbum van singer-songwriter Ad Vanderveen. Alleen uitgevoerd in een studio/theatersfeer zonder publiek, het bevat negen en een half nieuwe, originele nummers en anderhalve cover. Hij zal tijdens zijn optreden worden begeleid door Kersten de Ligny, zang, autoharp en percussie.

Natuurlijk staat naast het bieden van mooie concerten uw veiligheid voorop. Dit betekent dat het Witte kerkje hard heeft gewerkt aan een protocol dat in lijn is met de RIVM – richtlijnen. Dit heeft echter wel tot gevolg dat er minder bezoekers kunnen worden toegelaten tijdens de concerten. Om toch ervoor te zorgen dat toch nog zoveel mogelijk bezoekers de concerten kunnen bezoeken en om het nog enigszins rendabel te houden zullen er twee identieke optredens per avond worden gehouden.

Deze optredens vinden plaats om 19.30 – 20.45 en van 21.30 – 22.45. Aangezien wij een maximaal 30 bezoekers per concert kunnen toelaten dienen de tickets voortaan online via de website www.openroadsessions.nl te worden besteld en betaald. De prijs is 15 euro voor een ticket.  Let er bij het bestellen op dat u de tickets voor de juiste tijd besteld. 

Je kunt online kaarten kopen voor alle concerten tot en met december 2020. Voor de concerten vanaf 2021 zal de voorverkoop later starten, aangezien wij de ontwikkelingen omtrent het Corona virus verder willen afwachten. Tot slot hebben wij ook ervoor gezorgd dat u voortaan uw koffie en drankjes contactloos kunt betalen.