Ga naar de inhoud

Puur Wit presenteert: Lynne Hanson & The Good Intensions

Op donderdag 19 maart 2020 komt Lynne Hanson & The Good Intentions naar het Witte kerkje in Terheijden. Lynne Hanson is een uit Ottawa, Canada afkomstige singer-songwriter. Aanvankelijk trad ze op als solo act, maar de laatste jaren trekt ze met haar eigen band The Good Intentions langs podia in Canada, de USA en Europa. Haar songs is waar het om draait, en die werden ooit omschreven als ‘je favoriete spijkerbroek, goed afgedragen met hier en daar een scheurtje’. Haar muziek is “Too tough for folk and too blues influenced for country”.

Haar geluid, een mix van roots en country, wordt vergeleken met dat van Lucinda Williams en Gillian Welch. Haar nieuw album “Just Words” kwam uit in februari en is haar zevende soloplaat worden en vormt een passende voortzetting van haar toch al vrij indrukwekkende muzikale loopbaan. Naast folk en country bemerken we in enkele tracks toch ook nog altijd haar liefde voor de blues- en jazzmuziek.

Als Lynne Hanson niet op pad is met haar band The Good Intentions, solo optreedt of in de studio zit heeft ze ook nog tijd om deel uit te maken van The Lynnes. Met mede-Canadees en bijna-naamgenoot Lynn Miles heeft dit duo met Heartbreak Song for the Radio de nodige prijzen in de wacht weten te slepen. Lynne ontving voor haar werk een aantal prestigieuze Canadese muziekonderscheidingen zoals de Canadian Folk Music Award in 2018.

Kaartverkoop
Kaarten voor dit optreden kosten € 14 en zijn verkrijgbaar bij: DA Drogisterij Relinde Fijnaut – Hoofdstraat 11 in Terheijden en Roots Mail Music, Van Goorstraat 4 in Breda. Het is ook mogelijk om kaartjes te reserveren via het e-mailadres: puurwit@gmail.com. Geef de naam van de artiest aan en het aantal kaarten. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail en liggen de kaartjes klaar bij de ingang van het Witte Kerkje voorafgaand aan het concert. De deuren gaan open om 20.00 uur en het concert begint om 20.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *