Ga naar de inhoud

Start kaartverkoop concerten

Morgen zaterdag a.s. start de online kaartverkoop voor de concerten van Open Road Sessions te beginnen met het concert van Awash. Deze optredens vinden plaats om 19.30 – 20.45 en van 21.30 – 22.45. Vanwege de Corona maatregelen en het feit dat wij maximaal 40 bezoekers per concert kunnen toelaten zijn de kaarten in de voorverkoop alleen online via de website www.openroadsessions.nl te bestellen. De prijs is 15 euro voor een ticket. Deze kaarten kunnen dan ook via iDeal worden betaald, waarna je een mail ontvangt. Deze mail is tevens uw entree bewijs, gelieve deze mee te nemen (digitaal of print).

Let er bij het bestellen op dat u de tickets voor de juiste tijd besteld. Als u twee tickets of meer koopt gaan wij ervan uit dat u een gezin vormt en naast elkaar mag zitten (dus niet op 1,5 meter van elkaar). Mocht dit niet het geval zijn dan kunt u dit bij de opmerkingen aangeven bij uw bestelling.

Wij zorgen ervoor dat vanaf volgende week je online kaarten voor alle concerten tot en met december 2020 kunt kopen. Voor de concerten vanaf 2021 zal de voorverkoop later starten, aangezien wij de ontwikkelingen omtrent het Corona virus verder willen afwachten. Tot slot hebben wij ook ervoor gezorgd dat u voortaan uw koffie en drankjes contactloos kunt betalen.

4 reacties op “Start kaartverkoop concerten”

  1. Hallo John,

   Je moet naar de pagina concerten gaan. Op deze pagina concert kiezen met juiste tijd en je kunt dan via iDeal betalen.

   Groet, Nico

  1. Hallo Ernst,

   Je moet naar de pagina concerten gaan. Op deze pagina concert kiezen met juiste tijd en je kunt dan via iDeal betalen.

   Groet, Nico

Reacties zijn gesloten.