Ga naar de inhoud

Update live! Walt Wilkins & Tip Jar

In tegenstelling tot de eerste aankondiging zijn wij blij te kunnen melden dat Walt Wilkins zal optreden samen met Tip Jar. Dit betekent dat wij op donderdag 26 oktober 2023 naast Walt Wilkins ook Tip Jar weer mogen begroeten in het Witte kerkje in Terheijden. Walt Wilkins heeft al meerdere keren opgetreden bij Open Road Sessions en is een graag geziene gast. Deze keer komt hij samen met Tip Jar het duo Bart de Win en Arianne Knegt.  Zij spelen Americana aan de hippie-kant van de country, met invloeden uit pop, blues en jazz.

Walt Wilkins is een Texaanse singer-songwriter met een groot hart, een nog grotere stem en een reputatie die ondanks zijn bescheidenheid tot ver buiten Texas reikt. Met eigen songs die door collega’s als Ricky Skaggs en Kenny Rogers zijn gecoverd en is hij een veelgevraagde muzikant. In Texas heeft hij zijn eigen festival: Waltstock & Barrel. Hij beschouwt Nederland als zijn tweede thuisland, sinds hij hier in 2008 voor het eerst speelde, toen samen met Sam Baker.

Tip Jar is de band van Bart de Win en Arianne Knegt, timmert alweer een aantal jaren aan de weg met als resultaat inmiddels al meerdere prachtige Cd’s met sterke wortels in de americana en uitstapjes naar pop, folk, bluegrass, blues en jazz. 

Bart de Win draait al heel wat jaren mee in de muziekwereld, was vijftien jaar lang ‘Vaste Man’ bij Gerard van Maasakkers, toert met internationale artiesten als Iain Matthews, en Birds of Chicago, speelde met mensen als Greg Trooper. Arianne Knegt debuteerde als leadzangeres bij country- en rockabillygroep ‘Mary-lou & The Good Old Boys’ en maakte deel uit van Bart’s band ‘The Simple Life’. 

Ontdek de prachtige mix van seventies countryrock, West Coast sound en meerstemmige vocalen. Mis dit niet, samen met Bart de Win zorgt hij met soul, Tex-Mex en Mississippi Delta blues, voor een ongekende muzikale reis.