Ga naar de inhoud

Wij gaan weer beginnen !

Het laatste concert was in oktober 2020 alweer een eeuwigheid geleden, maar gelukkig wij gaan weer beginnen. Voorlopig starten wij nog met twee shows op een avond, aangezien optredens alleen nog maar mogen plaatsvinden op 1,5 meter afstand. Dit betekent dat wij 45 bezoekers per show mogen toelaten. Echter als de versoepelingen van 20 september 2021 doorgaan dan mogen wij wel weer mensen ontvangen zonder de verplichting om 1,5 meter aan te houden. Wij zullen dan wel iedereen om een Corona toegangsbewijs (vaccinatiebewijs of recente PCR – test) moeten vragen, maar dan keren wij toch weer een beetje terug naar het “oude” normaal. Ook is het dan voor iedereen mogelijk om te komen.

De eerste show staat op een ongebruikelijke dag gepland te weten vrijdag 1 oktober 2021. Echter wij hebben Malford Milligan samen met Jack Hustinx en Roel Spanjers weten te boeken. Een unieke kans voor Open Road Sessions om een dergelijke gigant te kunnen boeken en die kans wilde wij niet laten lopen. Door de huidige maatregelen betekent het dat wij voor het eerste concert nog kaarten verkopen voor twee shows om 19.30 en 21.30 om toch iedereen de kans te geven dit optreden bij te kunnen wonen. Mocht het in tussentijd versoepelen dan kunnen wij eenvoudig er een show van maken, echter bij het bestellen dien je wel te realiseren dat wij dan een Coronabewijs moeten gaan vragen.

Alle andere concerten voor het nieuwe seizoen zijn op de gebruikelijke donderdagavond, waarbij wij erin geslaagd zijn om een mooi programma met de nodige variatie op te stellen. Wij hopen dan ook dat iedereen weer de weg zal weten te vinden naar de Open Road Sessions concerten in het Witte kerkje in Terheijden.