Ga naar de inhoud

Wij zijn er helemaal klaar voor

Tijdens de gedwongen pauze vanwege Corona hebben wij niet stilgezeten. Naast dat wij gewerkt hebben om te komen tot een mooi programma voor het komende seizoen 2021 – 2022 met 9 concerten op de agenda is er ook hard gewerkt aan de zaal in het Witte kerkje in Terheijden.

Er is door de vele vrijwilligers hard gewerkt aan de inrichting van het Witte kerkje (bv. balkon, garderobe en bar), maar daarnaast zijn een aantal voorzieningen aangepakt die de concertbeleving verbeteren. Zo zijn er nieuwe stoelen aangeschaft, zodat iedereen comfortabel kan genieten van de concerten. Ook de optredens zullen anders overkomen, aangezien er een professionele podium verlichting is gekomen en momenteel wordt gewerkt aan een extra verhoging op het podium, zodat u de optredens beter kunt zien tijdens uw bezoek. Kortom allemaal zaken die absoluut een bijdrage leveren aan de beleving van het concert.

Tenslotte is er ook, met behulp van de provincie, een belangrijke investering gedaan in de ventilatie in het Witte kerkje, waardoor wij voldoen aan de voorgeschreven ventilatiemaatregelen die van belang zijn in het kader van Corona. Daarnaast zorgt deze installatie er ook voor dat niet telkens de verwarming aan – en uitgaat, hetgeen minder verstoring zal geven tijdens de concerten.

U ziet ondanks alle beperkingen hebben de vrijwilligers van het Witte kerkje niet stilgezeten en kunnen wij iedereen nog beter ontvangen dan daarvoor, waardoor wij weer een forse stap vooruit zetten als kleine concertzaal.