Ga naar de inhoud

Live 17 maart 2022: Dixie Rose

Door de versoepelingen mogen wij weer helemaal open en dat is goed nieuws. Eindelijk weer genieten van live muziek met een drankje. Wij hopen dan ook van harte dat iedereen de weg weer weet te vinden naar onze zaal die tijdens Corona mooi is aangepast met nieuwe stoelen, podium verlichting en goede ventilatie.

Wij ontvangen Dixie Rose voor het eerst een Belgische band Dixie Rose bij Open Road Sessions in het Witte kerkje. Dixie Rose is een band opgericht door het songwriter duo Dag Luyten en Anniek Raedschelders. Dixie Rose dat is – of beter dat zijn – verhalende nummers, gebroken harten, inspirerende ontmoetingen, vreugde en tegenslagen, ‘Songs’ geschoeid op een Americana-leest. Dan eens country, dan eens bluesy, maar altijd ‘persoonlijk’. Oprechte teksten begeleid door prachtige muzikale arrangementen en samenzang, die je meenemen in de verhalen die ze vertellen.

Dixie Rose is een Americana band uit het kleine dorpje Opitter, in Belgisch Limburg. De band draait om het duo Dag Luyten (gitaar) en Anniek Raedschelders (zang), aangevuld door Kevin Bloemen (gitaar), Rico Hagemeijer (bas) en Nico Kamps (drums).