Ga naar de inhoud

OPEN ROAD SESSIONS presenteert Hidden Agenda Deluxe

In december pakken wij de draad weer op, waarbij wij ervan uitgaan dat er geen nieuwe beperkingen komen voor het einde van het jaar. Traditiegewijs hebben wij dan een optreden van Hidden Agenda Deluxe. Het is dan al voor de vierde keer dat zij op donderdag 17 december 2020 een kerstshow zullen geven, echter vanwege Corona dit jaar helaas zonder een buitenlandse gast-vocaliste. Echter wij zijn ervan overtuigd dat zij ook dit jaar weer de donkere dagen voor Kerstmis zullen verlichten met een sfeervolle portie Americana in het Witte kerkje In Terheijden.

Daarnaast zal u als bezoeker verrast zijn over de geheel nieuwe inrichting van het Witte kerkje. Tijdens de afgelopen maand is namelijk hard gewerkt aan een andere opbouw van de zaal, professionele verlichting en nieuwe stoelen. 

Nederlands leukste altcountryband, Hidden Agenda Deluxe zal putten uit eigen repertoire en rootsy kerstgevoelige songs die helemaal passen in de winterse Kerstsfeer.  Wij zijn ervan overtuigd dat de 2020 editie van Hidden X-mas Deluxe een even groot feest gaat worden als de voorgaande edities en dat alle bezoekers na afloop van de show ondanks de Corona de bezoekers met kerststerren in de ogen de winternacht weer in zullen gaan.

De band bestaat uit twee internationaal gelauwerde singer-songwriters BJ Baartmans en Eric de Vries, drummer Sjoerd van Bommel en bassist Gerald van Beuningen. In April 2016 verscheen debuut-cd ‘Pan Alley Fever’. Hidden Agenda Deluxe werd in de recensies direct vergeleken met veelal Amerikaanse grootheden als The Band, The Allman Brothers, Crosby Stills Nash and Young en anderen. Met drie zangers in de gelederen geen vreemde vergelijking.