Ga naar de inhoud

Wij gaan weer helemaal open met drie concerten

Afgelopen week zijn er versoepelingen aangekondigd, waardoor wij weer helemaal open mogen en dat is goed nieuws. Eindelijk weer genieten van live muziek met een drankje. Wij hopen dan ook van harte dat iedereen de weg weer weet te vinden naar onze zaal die tijdens Corona mooi is aangepast met nieuwe stoelen, podium verlichting en goede ventilatie.

Wij starten op  donderdag 24 februari 2022 met onze concerten met een optreden van My Darling Clementine, waarbij wij weer ouderwets om 20.30 starten met het concert en de zaal is open om 19.45.

My Darling Clementine

Het echtpaar Michael Weston King en Lou Dalgliesh vormt sinds 2010 samen het in Birmingham opgerichte duo My Darling Clementine. Het Britse duo klinkt zo Amerikaans als maar kan en maakt een combi van country en americana. Altijd met prachtige samenzang, terwijl vrolijke uptempo songs en gevoelige tranentrekkers elkaar afwisselen.

In maart hebben wij maar liefst twee concerten te weten op donderdag 17 maart 2022 het concert van Dixie Rose dat wij al een aantal keer hebben uitgesteld en er zijn nog kaarten beschikbaar.

Dixie Rose is een Belgische, 5-koppige band opgericht door het songwriter duo Dag Luyten en Anniek Raedschelders. Liedjes over het leven en de liefde, over zelfreflectie en inspirerende ontmoetingen, over vreugdes en verdriet… herkenbaar voor iedereen. Hun muziek combineert invloeden vanuit country, pop, americana, blues… en zoveel meer. Oprechte teksten begeleid door prachtige muzikale arrangementen en samenzang, die je meevoeren naar de verhalen die ze vertellen.

Op donderdag 31 maart 2022 hebben wij een concert van Session Americana, hetgeen een absolute aanrader is en altijd leidt tot zeer enthousiaste reacties.

Session Americana is “a rock band in a tea cup, or possibly a folk band in a whiskey bottle”. Zes muzikanten rond een ronde tafel met daarop één microfoon. Iemand zet een song in en de anderen vallen bij. Viool, mandoline, gitaar, basgitaar, veldorgel, mondharmonica; effectief slagwerk en accordeon verzorgen begeleiding of spelen een hoofdrol. De sound van de mannen klinkt een beetje als de vertaling van de Ierse pubs naar Amerika. Soms opzwepend, soms verstild, maar altijd in prachtige samenzang.